Aktuálně

Pravidelně vás informujeme o našich aktivitách, úspěšných projektech a nových technologiích.

O nás

Pravidelně vás informujeme o našich aktivitách, úspěšných projektech a nových technologiích.

Zprávy

ARI partnerem Inovačního fóra ke změně klimatu a energetické bezpečnosti

  • 15. 9. 2022
  • Zpráva

Změna klimatu a energetická bezpečnost představují zásadní a naléhavé výzvy. Významné společnosti v České republice se proto rozhodly spojit síly a prostřednictvím projektu RETHINK spolupracovat na řešení a podpoře vhodných opatření pro boj se změnou klimatu a v hledání cest posilujících naši odolnost vůči nedostatku energií, jejich vysokým cenám, jakož i externím výpadkům jejich dodávek. 

ARI je partnerem první veřejné akce projektu RETHINK – Inovačního fóra ke změně klimatu a energetické bezpečnosti. To se uskuteční v Praze 4. 10. 2022. Jeden z šesti tematických panelů, ve kterých se v prezentaci moderních řešení a následné diskuzi představí vrcholní manažeři významných inovativních firem působících v Česku, bude moderovat Tomáš Janeba, prezident ARI. 

Cílem je ukázat konkrétní cesty, jak v Česku působící firmy přehodnocují způsob, jakým provozují své podnikání, aby zajistily svoji dlouhodobou udržitelnost, odolnost (resilienci) a konkurenceschopnost, a přispěli tak současně i k větší prosperitě, stabilitě, ochraně životního prostředí a sociální vyspělosti české společnosti. 

Přihlašte se k odběru novinek